Pitanja

mdplan-pitanja

Imate li pitanja?


  P I T A NJ A
  _

  Imate li Pitanja?

  _

  Molimo Vas da u slučaju bilo kakvih nejasnoća, pročitate naše komentare na najčešće postavljana pitanja i da probate da nađete da li smo Vam već ponudili pravi odgovor.

  Najčešće Postavljena Pitanja

  Kako najbrže do nas?

  Poštovani, najbolje je da nam se pre bilo kakve saradnje javite telefonom, putem email-a koji su navedeni u donjem delu naše web stranice ili preko kontak forme, kako bi najbrže dobili bilo kakvu informaciju.

  Kako da znam koji majstor mi je potreban?

  Gotovo smo sigurni da svi najbolji majstori sarađuju sa nama. Sve što Vam je potrebno je da nam date neke osnovne informacije o radovima koji su vam neophodni i sve ostalo je naš deo posla.

  Šta ako mi je potreban i materijal?

  Kao i majstori, tako i najbolji proizvođači i uvoznici su već potpisali ugovore sa nama i za Vas smo obezbedili povoljne uslove za sav neophodan materijal, isporuku i ugradnju, odnsno montažu.

  Nemam puno vremena i smisla za dizajn?

  Naši stručnjaci će na bazi vašeg zahteva, neke osnovne ideje, da Vam daju kompletnu sliku o tome šta bi i kako trebalo da se uradi sa opcionom slikom gotovog posla pre bilo kakvih radova.

  Nemam puno vremena za radove?

  Možete u svakom trenutku, kada ste već sigurni da ćemo sarađivati na nekom vašem projektu, da zakažete i rezervišete Vaš termin, što bi nama dalje olakšalo planiranje majstora i eventualnu nabavku i dostavu materijala.

  Šta i kako dalje

  Način i opcije plaćanja?

  Ugovori sa dobavljačima i uvoznicima nam omogućavaju pored najboljih cena i uslova prodaje i dostave, obezbedili smo vam i fleksibilne načine otplate na rate, preko platnog spiska, preko sindikalnih organizacija, …

  Garancija i održavanje?

  Za sav materijal i elemente koje ste nabavili preko nas, kao i za sve radove koje su izveli naši majstori dobijate garanciju na kvalitet materijala i na radove kao i mogućnost preventivnog održavanja i kontrole.