Elastični Plafoni

HIT U SVETU
_

Elastični plafoni

za realizaciju smelih dizajnerskih zamisli
_

Ako želite plafon koji će biti atraktivan I moderan, koji će imati aplikaciju ili crtež a da je pritom ekološki ispravan i može izdržati poplavu kod komšije, obratite pažnju na ovo rešenje!

Elastični plafoni predstavljaju, zapravo, vrlo čvrstu PVC foliju, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju, ram, koji se potom montira na bazni plafon ili po obodu prostora gde se planira montaža. Kao rezultat, dobija se idealno ravna i jednoobrazna plafonska površina.

Elastični PVC plafoni uspešno, brzo i bez “prljavih” radova, sakrivaju sve defekte i neravnine baznih plafona, kao i kompletan vidni razvod elektro i svih drugih vrsta instalacija.

mdplan-plafoni1

Otpornost na vodu i buku

Vodootporna i nepromočiva folija izdržava čak do 100 litara vode po metru kvadratnom, tako da se, na ovaj način, zauvek rešava problem iznenadnih “potopa” nesavesnih komšija, kao i problem buđi i plesni u sanitarnim prostorijama. Materijal od koga su izrađeni ovi plafoni je izuzetno lak, negoriv i ne pravi toksične gasove. Javlja se kao dopunski element zvučne izolacije, a u ove plafone s lakoćom se montiraju lusteri, ugradne svetiljke, elementi protivpožarne zaštite i slično.

mdplan-plafoni2

Upotreba i održavanje

Zbog svoje plastičnosti, dozvoljavaju da se realizuju smele dizajnerske zamisli uz izuzetno skladno uklapanje i dopunu sa drugim delovima enterijera, posebno, gipsanim elementima.
Održavanje plafona je jako jednostavno: sa fajtalicom za prozore i krpom se prebriše površina. Bitno je napomenuti da insekti ne idu na njega, da je ekološki 100% ispravan pa ga zbog toga u Rusiji postavljaju u domovima zdravlja.

mdplan-plafoni3

Koliko koštaju elastični plafoni

Plafoni se prave u preko 300 nijansi koje se svrstavaju u lak, mat i bordurnoj formi. Moguće je uraditi crtež ili 3D forma na plafonu po specijalnoj narudžbini kupca.
Početna cena sa materijalom i ugradnjom po metru kvadratnom je 25 evra. U tu cenu spadaju osnovne nijanse od nekih 20 boja u lak i mat formi.